Tudományos
tények

Az ORGON Víz hipotetikus szerkezete
Prof. Habil. Dr. Dr. Ph.D. Vincze János, egyetemi tanár
(Biofizikus, Budapest 2007)

Az ORGON Víz hipotetikus szerkezetére vonatkozó elképzeléseimet, az általam elvégzett kísérleti eredményekre és az azok kapcsán végzett számításokra alapozom. Azért nevezem, hipotetikus szerkezetnek, mert a víz szerkezete mikroszkopikus szintű, míg a kísérleteket, makroszkopikus biofizikai módszerekkel végeztem.

Az ORGON Vízet Kavalkó János bocsátotta a rendelkezésemre és a kísérletekben, ezt a vizet hasonlítottam össze a Budapesten a csapból érkező vízzel. Véleményem szerint természetes, hogy ezzel kell összehasonlítani, mert az ORGON Vizet gyakorlatban óhajtják használni és ebben az esetben a mérési eredményeket, nem a tökéletesen tiszta víz állapot paramétereihez kell viszonyítani.

Az ORGON-Víz hipotetikus szerkezetére vonatkozó elképzeléseimet, az általam elvégzett kísérleti eredményekre alapozom.

Rólunk mondták

„Fontos hogy a víz elősegítse, hogy alapregulácíóba kerüljön a szervezet. Ha alapregulációba kerül a szervezet akkor plusz energiám marad a betegségek leküzdésére is.”

Prof. Dr, Vincze János Biofizikus

„A kislányomnak egy allergiás tünete lehet ami folyamatosan ott van a bőrén. De amióta haza vittem ezt a vizet azóta tünet mentes”

P Attiláné

„Én nagyon kevés folyadékot ittam. Most már jelentem napi 2 litert. Még ez is nagyon kevés, de itatja magát, mint a jó tokaji ”

H János bácsi